MINICURS GRAUIT

Cum Să Obții Fonduri Nerambursabile Pentru A-Ți Deschide Propria Afacere Sau Pentru A O Dezvolta.

Fonduri Europene Nerambursabile Timisoara - PNDR

PNDR

Programul National pentru Dezvoltare Rurala - Finantare pentru: ferme agricole, exploatatii agricole, panificatie si patiserie, servicii turistice, alte servicii in mediul rural, tineri fermieri.

Fonduri Europene Nerambursabile Timisoara - PNDR

Programe pentru IMM

IMM - Finantare pentru start up-uri, societatii din diferite domenii de activitate servicii, comert, productie

Fonduri Europene Nerambursabile Timisoara - Programe Pentru IMM

POS DRU

Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane - Finantare pentru: cursuri, instruirea propriului personal, dotare sediu, obtinere de acreditari

Fonduri Europene Nerambursabile Timisoara - POSDRU

POR

Programul Operational Regional - Finantare pentru: microintreprinderi, servicii turistice, poli de dezvoltare urbana, servicii sociale, eficienta energetica

Fonduri Europene Nerambursabile Timisoara - POR

POS Mediu

Programul Operational Sectorial de Mediu - Imbunatarirea calitatii si a accesului la infrastructura de apa si apa uzata , dezvoltarea sistemelor durabile de management al deseurilor, protectia si imbunatatirea biodiversitatii si a patrimoniului natural, Reducerea riscului de producere a dezastrelor naturale cu efect asupra populatiei.

Fonduri Europene Nerambursabile Timisoara - POS

POSCCE

Programul Operational Sectorial Cresterea Competitivitatii Economici Finantare pentru: echipamente industriale (pentru productie si constructii).

Fonduri Europene Nerambursabile Timisoara - POS CCE

POP

Programul Operational pentru Pescuit - Finantare pentru: piscicultura si acvacultura, nave de pescuit

 

Fonduri Europene Nerambursabile Timisoara - POP

Proiecte Fonduri Europene Nerambursabile

Fiindca stim cu totii ca de cele mai multe ori detaliile sunt cele mai importante, va oferim acum posibilitatea de a avea un proiect pentru contractarea de fonduri europene nerambursabile scris impecabil. De ce conteaza modul in care acest tip de proiect este scris? Deoarece dumneavoastra meritati sansa de a putea sa accesati fonduri europene, fie ca este vorba de fonduri europene pentru IMM-uri, SRL-uri sau de finantare pentru agricultura, fara a va teme de un verdict negativ dupa depunerea proiectului. Serviciile oferite de noi constau intr-un panou larg de evaluari, sugestii si solutii, toate expuse in mod obiectiv si concis in cadrul unui raport realizat de consultantii nostri. Acest tip de servicii vor elimina posibilitatea unui raspuns negativ din partea Autoritatii Contractante si va vor conduce catre succes in realizarea proiectului dumneavoastra !

Dragi Prieteni

"Exemplul personal este mereu cel mai puternic, asa ca va voi prezenta, pe scurt, planurile pe care le voi pune in practica in ceea ce priveste proiectele proprii in domeniul obtinerii de fonduri europene nerambursabile pentru dezvoltarea afacerii noastre. Prin prezentarea pasilor urmati de mine in acest domeniu sper ca voi putea sa va incurajez si sa va indrum mai bine in realizarea proiectelor dumneavoastra de accesare de fonduri europene si sa va formati o parere obiectiva despre serviciile oferite de catre firma noastra de consultanta."

Mult succes si dumneavoastra!

Proiecte Fonduri Europene Nerambursabile in Agricultura

Primul pas in realizarea unui proiect de tipul celui caruia l-am accesat eu a fost achizitionarea de teren agricol - pas ce se apropie de finalizare in momentul de fata- deoarece tipul de proiect depus de catre mine a fost pentru finantare agricultura din fonduri europene. Cu denumirea generica de "Masura 112" sau Tineri Fermieri in cadrul vechiului calendar, proiectul de obtinere de fonduri europene nerambursabile a avut cateva conditii ce trebuiau indeplinite in mod imperios: beneficiarul proiectului nu trebuia sa aiba peste 40 de ani, nu trebuia sa mai fi fost inregistrat in cadrul APIA ( Agentia de Plati si Interventie in Agricultura) si sa nu mai fi beneficiat in nume personal de subventii in agricultura. De mentionat aici este faptul ca acest tip de proiect beneficiaza de finantare in proportie de 100%, iar suma prevazuta pentru anul 2015 este de aproximativ 60.000 E. Fiind vorba de un proiect in domeniul agricol, respectiv cultivarea de porumb dulce, achizitionarea sau preluarea de teren, vitala aici, s-a realizat prima data. Am considerat ca este aici nevoie de 4 ha de teren agricol, urmand ca mai apoi sa trecem prin restul pasilor de urmat. Pentru o transparenta totala, voi prezenta aici informatii privind:

  • fisa de cultura ( calendarul lucrarii agricole, estimari de productie, soiul de porumb cultivat, preturile de piata, etc)
  • inscrierea terenului achizitionat in Registrul Agricol al primariei localitatii in care se afla acesta
  • modalitatile de inscriere in cadrul APIA
  • Asociatia agricola la care voi adera : aici este vorba de pret si beneficii
  • urmarea unui curs de agricultor, necesar pentru acest proiect.
  • scrierea si redactarea cererii de finantare a proiectului pentru obtinerea sumei nerambursabile alocate
  • semnarea contractului de finantare si demararea, respectiv implementarea proiectului si toate etapele prevazute in Ghidul Solicitantului.
Va multumesc.