Despre noi

Serviciile companiei noastre cuprind intocmirea documentatiilor necesare pentru obtinerea fondurilor nerambursabile, de la demararea proiectului pana in momentul  incasarii de catre beneficiar a ultimei transe din ajutorul nerambursabil si asistenta pe parcursul implementarii in colaborarea cu autoritatea de management a programului de finantare, oferind atat servicii de elaborare a proiectelor cat si servicii de implementare si contabilitate ale proiectelor.

Politica firmei consta in oferirea serviciilor de consultanta si proiectare pentru elaborarea si implementarea proiectelor cu finantare nerambursabila, care sa satisfaca cele mai exigente cerinte calitative ale clientilor  nostri in conditii de rentabilitate economica.

Obiectivul companiei este de a deveni unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii integrate de consultanta in management si afaceri pe piata de Vest si de a dezvolta parteneriate durabile cu clientii sai, contribuind astfel indirect, prin proiecte fezabile, la cresterea gradului de absorbtie a finantarilor nerambursabile disponibile, cu impact pozitiv asupra dezvoltarii si cresterii economiei nationale.

Misiunea: Misiunea noastra este sa contribuim la sporirea si consolidarea succesului clientilor nostri. Oferim solutii personalizate la un inalt nivel profesional, potentand capitalul intelectual al echipei noastre de profesionisti, incheiand parteneriate strategice cu colaboratori puternici si de incredere, care sa duca la maximizarea valorii adaugate pentru actionarii firmei si sporirea notorietatii acesteia.

Avem grija ca proiectele de investitii elaborate si asistate tehnic de SC FIRST GLOBAL CONSULTING SRL-D sa fie rezonabile, sa preintampine si sa depaseasca asteptarile noastre si ale clientilor. Sustinem dezvoltarea clientilor nostri prin punerea in practica a ideilor de investitii!

Dam viata ideii dumneavostra de proiect prin identificarea celei mai optime surse de finantare nerambursabila, de la idee, dosar de finantare pana la implementare si contabilitate.
Ca sa raspundem solicitarilor dumneavoastra va informam ca Ghidul solicitantului, respectiv ghidul practic care contine informatii utile necesare obtinerii fondurilor nerambursabile este acelasi pentru toate judetele tarii.
Echipa noastra intampina cu profesionalism clientii din toate judeele tarii care decid sa acceseze Proiecte cu fonduri nerambursabile.
Garantam proiectele noastre prin seriozitateDaca clientul nu castiga, nici noi nu castigam ! Suntem adeptii comisionului la succes !